A Magyar Honvédség részvétele a járványhelyzet kezelésében: Interjú Mihócza Zoltán altábornaggyal, a Magyar Honvédség Parancsnoksága törzsfőnökével és dr. Koller József dandártábornokkal, az MH 86. Szolnok Helikopter Bázis parancsnokával (Belügyi Szemle, 2020)
A kihirdetett veszélyhelyzetben a Magyar Honvédségre is különleges feladatok hárulnak. A kialakult járványügyi helyzet kezelésének egyik főszereplője lett a hadsereg, amely derekasan teljesít, a vírussal kapcsolatos intézkedések terén a maximumot nyújtja. Interjúnkban a tábornok urakat a Honvédség országos és szolnoki, helyi szintű feladatairól kérdeztük, a bázison bevezetett rendszabályokról és a koronavírussal kapcsolatos eljárásrendek betartásáról, a preventív izolációs helyiségek kialakításáról, valamint a köztereken biztosított katonai rendészeti jelenlétről. Az interjút Hornyik Zsuzsanna készítette.