Az iszlám jogrendszer, a saria, és az európai jogrendszer viszonya (Belügyi Szemle, 2020)
A tanulmány az európai jogrendszer és az iszlám jogrendszer, a saria közötti lényeges különbségeket vizsgálja. Kiemeli a szekuláris és a vallásos jogrendszer közötti különbségeket, a bűnesetek és büntetések értékelését és elbírálását, az iszlám jog ítélkezési rendszerét és az általa hozott szankciókat.