Egy „Előszó” utáni „Utószó”-ra történő reflexió (Belügyi Szemle, 2021)
A Rendészettudományi szaklexikon vezető szerkesztője írásában reflektál a Korinek László akadémikus által utólag, a szaklexikonra vonatkozóan megfogalmazott konkrét észrevételekre, véleményekre. Bizonyos résztények alátámasztásával egyetemben kifejti a megállapításokkal kapcsolatos reflexióit.Érkezett: 2020. november 8. Elfogadva: 2020. december 12.