Szemben az ismeretlen elkövetővel II. A forenzikus DNS-fenotipizálás jogi szabályozásának és gyakorlati alkalmazásának kezdő lépései [Szerző által visszavonva] (Belügyi Szemle, 2021)
Szerző által visszavont tanulmány.