(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
Életének 84. évében elhunyt Bócz Endre jogtudós, korábbi fővárosi főügyész, a Rendőrtiszti Főiskola Kriminalisztikai Tanszékének egykori vezetője, a Magyar Rendészettudományi Társaság elnökségi tagja.