(untitled) (Belügyi Szemle, 2021)
A 2021-ben immár XXI.-k évfolyamát ünneplő Magyar Rendészet: A rendészeti felsőoktatás 50 éve címet viselő ünnepi különszámát szeretném a kedves olvasó számára ajánlani. A Magyar Rendészet nagy utat járt be az elmúlt két évtizedben, hogy mára a rendészettudomány megkerülhetetlen folyóiratává válhasson (MTA besorolása B kategóriás). A különszám a rendészeti felsőoktatás 50 éves fennállásának alkalmából szervezett ünnepségsorozatra készült el abból a célból, hogy hiteles áttekintést adjon az elmúlt fél évszázadról, olyan szerzők révén, akik kulcsszereplői voltak ennek az időszaknak.