(untitled) (Belügyi Szemle, 2022)
Cél: A tanulmány célja Nogel Mónika monográfiájának ismertetése azzal a céllal, hogy a potenciális olvasóközönség megismerje annak legfőbb értékeit.Módszertan: A cikk az ismertetett szakkönyv elemzése alapján készült.Megállapítások: Az ismertetett szakkönyv a szakértői tevékenység aktuális kérdéseit tudományos igényességgel elemzi, ezen felül a szakértők és a szakvéleményekkel dolgozó jogalkalmazók napi munkáját is segítheti.Érték: A recenzió bemutatja és értékeli Nogel Mónika 2020-ban megjelent , A szakértői bizonyítás aktuális kérdései – Kézikönyv a szakértői tevékenységről és a szakvéleményről szakértőknek és jogászoknak” című monográfiáját.