(untitled) (Belügyi Szemle, 2023)
Cél: Egy 48 évvel ezelőtti gyermekölési nyomozás tanulságainak összegzése.Módszertan: A fellelhető dokumentumokból és napjainkban végzett személyes adatgyűjtéssel a tényadatok feltárása.Megállapítások: A nyomozási hibák, mulasztások holtpontra vihetik a nyomozást.Érték: A 48 évvel ezelőtti bűnügy nyomozása is adhat útmutatót, tanulságot a mai nyomozók számára.