(untitled) (Belügyi Szemle, 2023)
Habár a folyók városában évszázados hagyománya van a felsőfokú oktatásnak, a győri Széchenyi István Egyetem (SZE) hivatalosan idén ünnepli fennállásának ötvenötödik évfordulóját. E rendhagyó interjú keretében az SZE három meghatározó alakjával: dr. Filep Bálint elnökkel, prof. dr. Friedler Ferenc tudományos elnökhelyettessel, rektorral, illetve prof. dr. Smuk Péter dékánnal beszélgetett dr. Szabó Csaba főszerkesztő-helyettes és dr. Németh Viktor felelős szerkesztő.