(untitled) (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi kínai közösség bevándorlásának és integrációjának legújabb tendenciáiról, valamint a nemzeti kisebbségek elismerésének jogi keretrendszeréről, amely kizárja ezt a csoportot.