(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző áttekintést nyújt a rendészettudomány és a rendvédelemmel kapcsolatos tanulmányok fogalmi meghatározásának nehézségeiről, valamint az e fogalmak mögött meghúzódó tevékenységekről és tudományágakról.