(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A tanulmány alapja a dr. Kratochwill Ferenc 80. születésnapja alkalmából rendezett megemlékezésen elhangzott előadás, amelyben a sértett helyzetét érintő eljárási szabályozás változásainak főbb állomásairól kapunk képet.