(untitled) (Belügyi Szemle, 2024)
A szerző egy 2011-ben a magyarországi Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet Mélykut Osztályán 96 női elítélt körében végzett empirikus kutatásról ad áttekintést.