(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a 2006-os magyarországi kormányellenes zavargások rendőri ellenőrzésére összpontosítva mutatja be, hogy az internetalapú média hogyan befolyásolhatja a rendőrségbe vetett bizalmat.