(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt a technikai és elméleti dilemmákról, főként a közvetett bizonyítással, a valószínűségi számításokkal és a modern technológia alkalmazásával kapcsolatban a bűnügyi helyszínelésben és általában a törvényszéki tudományok területén.