(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt a szemtanú-azonosítással kapcsolatos vitáról a DNS-alapú felmentések és az Egyesült Államokban alkalmazott rendőrségi azonosítási gyakorlat fényében.