(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
Az alapvető jogok országgyűlési biztosa az új korrupcióellenes jogszabályokat előrevetítve, amelyekben az ombudsman várhatóan jelentős szerepet kap Magyarországon, áttekintést ad tajvani, hongkongi és makaói tanulmányútjáról.