(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző áttekintést nyújt az új magyar büntető törvénykönyv közlekedési bűncselekményekre vonatkozó rendelkezéseiről, amely a lég- és véralkoholkoncentráció sajátos meghatározására támaszkodva új mechanizmust vezet be annak megállapítására, hogy mit jelent a befolyásoltság.