(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a közigazgatási szabálysértések res iudicata hatásaira összpontosítva áttekintést ad arról, hogy az új magyar szabálysértési törvénykönyv hogyan mozdul el a büntetőjog irányába, és egy olyan trichotómikus büntetőjogi rendszer mellett érvel, amely minimalizálná az ellentmondásokat.