(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző a helsinki Itäkeskus virtuális közösségi rendőrség kísérleti projektjének esettanulmányán keresztül mutatja be a közösségi rendőrség sikeres skandináv modelljét, amely a legjobb kriminológiai statisztikákat és a legalacsonyabb létszámú alkalmazott rendőrök számát ötvözi.