(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző többnyire a hírszerzés által inspirált megoldási javaslatok felsorolása mellett áttekintést nyújt a helyi rendőri egységek működési elveiről az elmúlt 50 év során Magyarországon.