(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A szerző 2012 novemberében megjelent Müller Rolf kötetét mutatja be. Müller Rolf a második világháború végétől az 1956-os forradalomig kalauzolja el az olvasót, miközben számos közszájon forgó fogalmat tisztáz. Sorra veszi a különböző elnevezések alatt működő titkos nyomozó szerveket, az átalakítások mögött meghúzódó okokat.