(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
Különös hangsúlyt fektetve a kézmozgás biometrikus feltérképezésére, az új szoftverek és digitális aláírási táblázatok fejlesztésére, a szerző értékeli a digitális kézírásvizsgálat jövőjét.