(untitled) (Belügyi Szemle, 2013)
A hatvanéves Belügyi Szemle régi hagyományait elevenítette fel, amikor az interjú műfaját ápolva felkereste az egykori országos főkapitányt, dr. Bene László rendőr altábornagyot, akit kivételes szakmai karrierjének alakulásáról kérdeztünk.