(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző a bűncselekmény gazdasági vonatkozásaira összpontosítva komplex elméleti és gyakorlati értékelést ad arról, hogy miként kell a vagyon elleni bűncselekményeket megítélni.