(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerzők több ezer interjú alapján értékelik a Belügyminisztérium, Rendészeti Vezetőképző és Kutatóintézet által 10 éve végzett rendvédelmi vezetői és mester vezetői képzések hatását és hatékonyságát.