(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző azt vizsgálva, hogy a jogalkotó felhatalmazhatja-e a fedett nyomozókat arra, hogy valódi bűncselekményeket kövessenek el a továbbiak megelőzése érdekében, a szerző áttekinti a „bizalmi/megbízhatósági ellenőrzéssel” kapcsolatos erkölcsi és jogi aggályokat.