(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző dr. Tóth Tamás rendőr dandártábornokkal, Budapest rendőrfőkapitányával beszélgetett, melynek fő témája Budapest közrendjének és közbiztonságának fenntartása.