(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
Egy új projekt, a Mobil Rendőrség leírása mellett a szerző áttekintést nyújt a zártláncú megfigyelőrendszerek alkalmazásának történetéről Magyarországon, különösen Budapest VIII. kerületében.