(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
Összehasonlítva a hasonló magyar intézményekkel, különösen az adócsalással, a szerző elemzi a német büntetőjogot a hanyag ügyintézés és a csalárd hűtlen kezelés szankcionálására.