(untitled) (Belügyi Szemle, 2012)
A szerző áttekintést nyújt a szolgálaton kívüli tiszti viselkedésre vonatkozó új szabályokról, amelyek a korábbi etikai/megalázó eljárásokat feladva a tisztek „kifogástalan életmódját” helyezik a középpontba, ahol a parancsnokok már nem vesznek részt az eljárásban.