(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A cikk összefoglalót nyújt az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán idén szervezett félig strukturált fókuszcsoportos beszélgetésekről, amelyek a rendőrség szerepét, feladatait és médiabeli megjelenítését vizsgálták.