(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző bemutatja a Nemzeti Védelmi Szolgálatot, egy újonnan létrehozott szervezetet, amely a rendőrségen belül belső nyomozási és bűnmegelőzési feladatokat lát el. Külön figyelmet kap a koncepcionális háttér ismertetése, valamint a Rendőrségi törvény új módosításának személyi és tárgyi hatálya, továbbá a törvény által meghatározott feddhetetlenségi és megbízhatósági követelmények megállapításának szabályai.