(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerzők összegzik annak a példátlan kormányzati projektnek a tanulságait, amelynek keretében a magyar kormány állami felügyelet alá vonta a vörösiszap-katasztrófáért felelős MAL Zrt.-t. Az intézkedés célja a környezet, valamint a katasztrófa által érintett térségben működő vállalkozások védelme és megőrzése volt.