(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A magánindítványos büntetőeljárások jelentőségét hangsúlyozva a szerző egy különleges és vitatott gyilkossági nyomozást ismertet, amelyben mindkét gyanúsított beismerte, hogy járt az áldozat lakásán, ugyanakkor egymást vádolták a bűncselekménnyel. Ezek miatt a vádemelést az ügyészség ejtette.