(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző a Lisszaboni Szerződés égisze alatt végrehajtandó intézményi és jogalkotási reformokkal kapcsolatos legfontosabb prioritásokra, lehetőségekre és kihívásokra összpontosít a súlyos és szervezett bűnözés területén, a spanyol–belga–magyar elnökség keretében.