(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
Az alkotmányos és alapjogi környezetben bekövetkezett változások következtében a magyar környezetvédelmi jog és környezetvédelmi büntetőjog elkerülhetetlen változások elé néz. A tanulmány rámutat a gyakorlati fejlesztés lehetséges irányaira.