(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A cikk a termékhamisításra összpontosít, különös tekintettel a megtévesztő termékek azonosításának bonyolultságára, a védjegyjogosult hozzájárulásának hiányának jogi természetére, valamint a szándék (mens rea) megítélésében tapasztalható ellentmondásokra.