(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A rendészettudomány a nemzetközi szakmai és tudományos érdeklődés középpontjában áll. A cikk bemutatja a rendészettudomány különböző területeit és diszciplínáit Magyarországon – mivel annak látóköre jóval szélesebb, mint a megszokott fókusz, vagyis maga a rendőri munka.