(untitled) (Belügyi Szemle, 2011)
A cikk a rendvédelmi szervek előtt álló kihívások összetettségére összpontosít a természeti katasztrófák idején és azok következményeinek kezelésében. Amerikai példákon keresztül – főként a Katrina hurrikán pusztítása utáni eseteket vizsgálva – az elemzés középpontjában a biztosítási és jótékonysági csalások, a korrupció elleni küzdelem, valamint más fehérgalléros bűncselekmények állnak, amelyek a katasztrófa-elhárítás és -helyreállítás során merülnek fel.