(untitled) (Belügyi Szemle, 2015)
A kötet a Csang Kaj-sek vezette Kínai Köztársaság Tajvan szigetén a második világháború után kialakult rendszerének átalakulását, azon belül a rendőrség változó szerepét, társadalmi-politikai helyzetét elemzi.