(untitled) (Belügyi Szemle, 2015)
Szamel Lajos néhai magyar jogtudós alapvető munkájára építve a szerzők elemzik a rendészet szerepét a büntetőjoghoz, a közigazgatási joghoz és a büntetőeljárási törvényhez képest.