(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
A napjainkban is aktuálisan keletkező feladatok értékelése, az egyes helyzetek kezelésére megtett intézkedések hatásainak elemzése csak pillanatfelvétel egy olyan dinamikus jelenség esetében, mint a migráció. A szerzők saját szakterületükbe adtak betekintést.