(untitled) (Belügyi Szemle, 2016)
Az olvasó hiánypótló művet vesz a kezébe, amikor a Gyermekbántalmazás című könyvet olvassa. A könyv tizenhét fejezetből áll, szerzői orvosi és jogi ismeretekkel egyaránt felvértezett orvosok, jogászok és orvos jogászok.