(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző az Alkotmánybíróság és az Emberi Jogok Európai Bírósága ítélkezési gyakorlatára összpontosítva elemzi a rendészet, büntetőeljárás és az alapvető jogok kapcsolatát.