(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a szankciók együttalkalmazásának tilalmáról, valamint a legutóbbi magyar büntetőjog büntetésekkel szembeni diszpozitivitásáról és kényszerítő képességéről.