(untitled) (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a képzési filozófiájáról és az azt kiváltó büntetőpolitikai fejlesztésekről a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő Rendészettudományi Karon.