(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt az Európai Bíróság Emberi jogok ítélkezési gyakorlatáról valamint a bebörtönzés során a kínzás és embertelenség tilalmának vagy megalázó bánásmód alkalmazásának magyar gyakorlatáról.