(untitled) (Belügyi Szemle, 2020)
A tanulmányban a szerző a rendőrség állományának motivációjával foglalkozik. Egy rendőrök körében végzett saját kutatás segítségével mutatja be az alkalmazható motivációs eszközöket. A szerző a Queensland Police Service állománya körében végzett felmérést motivációs témakörben, amely kutatás releváns adatokkal szolgál az adott tudományterület vonatkozásában.