(untitled) (Belügyi Szemle, 2019)
A tanulmányban a szerző arra keresi a választ, hogy milyen, az egyénben rejlő okai lehetnek az USA-ban történő fegyveres mészárlásoknak. Az alapot a témában megjelent néhány cikk adja, melyeket recenzió formájában igyekszik bemutatni.